Cara ndandani mikropon ora bisa digunakake ing WeChat kanggo iPad

Cara ndandani mikropon ora bisa digunakake ing WeChat kanggo iPad

Tes mikropon sampeyan kanthi online lan temokake pandhuan kanggo ndandani

We don't transfer your data

Ora ana transfer data!

Privasi sampeyan dilindhungi kabeh

Kita ora ngirim data (file, data lokasi, feed audio lan video) liwat internet! Kabeh operasi sing ditindakake alat kita rampung dening browser sampeyan. Kita nggunakake teknologi web paling anyar (WebAss Assembly lan HTML5) kanggo nggawe alat sing cepet lan nglindhungi privasi sampeyan. Beda karo alat online liyane, kita ora perlu ngirim file utawa data liyane liwat internet menyang server jarak jauh. Kanthi alat online gratis iotools, ora dibutuhake instalasi lan data ora bakal nate lunga saka piranti sampeyan!

Pambuka

Tes Mikrofon ngidini sampeyan nyoba mikropon langsung ing browser. Iki uga menehi instruksi cara ndandani mikropon ing pirang-pirang piranti lan kanthi akeh aplikasi telpon swara lan video.

Ana akeh sebab kenapa mikropon sampeyan bisa uga ora aktif. Sampeyan bisa uga duwe masalah mikropon yen aplikasi sing nggunakake mikropon ora duwe setelan sing bener. Utawa mikropon bisa uga ora fungsi babar pisan ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Sawise miwiti tes, ucapake kanthi banter ing mikropon sampeyan lan yen wis aktif sampeyan bakal bisa ndeleng gelombang swara warna katon lan ilang. Yen mikropon sampeyan ora bisa digunakake, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan. Yen ngono sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo ndandani masalah mikropon khusus kanggo piranti utawa aplikasi sampeyan.

Kanthi tes mikropon, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data audio sing dikirim liwat internet, swara utawa swara sing direkam ora bakal nate lunga saka piranti. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Pandhuan kanggo ndandani masalah mikropon

Pilih aplikasi lan piranti kanggo nemokake instruksi tartamtu kanggo ndandani masalah mikropon sampeyan


iotools

© 2020 iotools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.