Микрофонот Hangouts не работи на Windows ? Водич за крајно поправање и решавање проблеми

Микрофонот Hangouts Не Работи На Windows ? Водич За Крајно Поправање И Решавање Проблеми

Тестирајте и разрешете ги проблемите со микрофонот Hangouts на Windows со нашиот сеопфатен водич за решавање проблеми и онлајн тестер за микрофон

Бранова форма

Фреквенција

Неделен СоветНеделен Совет

Проверете дали вашиот веб-прелистувач има дозвола за пристап до вашиот микрофон.