Itself Tools
itselftools
Si të rregulloni mikrofonin Hangouts në Windows

Si Të Rregulloni Mikrofonin Hangouts Në Windows

Keni probleme me mikrofonin Hangouts në Windows? Rregulloni mikrofonin tuaj Hangouts me këtë testues të mikrofonit, i cili teston dhe propozon zgjidhje të ndryshme për të rregulluar që mikrofoni juaj të mos funksionojë.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Forma valore

Frekuenca

Si të testoni mikrofonin

 1. Klikoni butonin blu për të filluar një test mikrofon.
 2. Nëse testi është i suksesshëm, do të thotë që mikrofoni juaj po punon në pajisjen tuaj. Në këtë rast, nëse keni probleme me mikrofonin në Hangouts, me siguri ka probleme me cilësimet Hangouts. Gjeni më poshtë zgjidhjet për të rregulluar problemet e mikrofonit në Hangouts për Windows.
 3. Nëse testi dështon, ka të ngjarë të thotë që mikrofoni juaj nuk po funksionon në pajisjen tuaj. Në këtë rast, gjeni më poshtë zgjidhjet për të rregulluar problemet e mikrofonit specifike për Windows.

Gjeni zgjidhje për të rregulluar problemet e mikrofonit

Zgjidhni një aplikacion dhe/ose një pajisje

Këshilla

Dëshironi të regjistroni zërin? Ne kemi aplikacionin perfekt në ueb për ju. Provo ky regjistrues zëri popullor që ka kryer tashmë miliona regjistrime audio.

E ke testuar mikrofonin dhe e ke kuptuar se mund të kesh probleme me altoparlantët? Provo ky aplikacion i testimit të altoparlantëve në internet për të kontrolluar nëse po funksionon dhe për të gjetur rregullime për problemet e altoparlantit.

Përshkrimet e vetive të mikrofonit

 • Norma e mostrës

  Shpejtësia e mostrës tregon se sa mostra audio merren çdo sekondë. Vlerat tipike janë 44.100 (audio CD), 48.000 (audio dixhitale), 96.000 (mastering audio dhe post-produksion) dhe 192.000 (audio me rezolucion të lartë).

 • Madhësia e mostrës

  Madhësia e kampionit tregon se sa bit janë përdorur për të përfaqësuar çdo mostër audio. Vlerat tipike janë 16 bit (audio CD dhe të tjera), 8 bit (gjerësi e brezit të reduktuar) dhe 24 bit (audio me rezolucion të lartë).

 • Vonesa

  Vonesa është një vlerësim i vonesës midis momentit kur sinjali audio arrin në mikrofon dhe momentit kur sinjali audio është gati për t'u përdorur nga pajisja kapëse. Për shembull, koha që duhet për të kthyer audion analoge në audio dixhitale kontribuon në vonesën.

 • Anulimi i jehonës

  Anulimi i jehonës është një veçori e mikrofonit që përpiqet të kufizojë efektin e jehonës ose reverbimit kur audioja e kapur nga mikrofoni luhet në altoparlantë dhe më pas, si rezultat, kapet edhe një herë nga mikrofoni, në një lak të pafund.

 • Shuarja e zhurmës

  Shuarja e zhurmës është një veçori e mikrofonit që heq zhurmën e sfondit nga audio.

 • Kontrolli i fitimit automatik

  Fitimi automatik është një veçori e mikrofonit që menaxhon automatikisht volumin e hyrjes audio për të mbajtur një nivel të qëndrueshëm të volumit.

Veçori imazhin e seksionit

Features

Nuk ka instalim të softuerit

Ky testues i mikrofonit është një aplikacion ueb i bazuar tërësisht në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer.

Falas

Ky aplikacion në internet i testimit të mikrofonit është falas për t'u përdorur sa herë të dëshironi pa asnjë regjistrim.

i bazuar në ueb

Duke qenë në linjë, ky test i mikrofonit funksionon në çdo pajisje që ka një shfletues ueb.

Privat

Asnjë të dhënë audio nuk dërgohet në internet gjatë testimit të mikrofonit, privatësia juaj është e mbrojtur.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Testoni mikrofonin tuaj në çdo pajisje që ka një shfletues: telefonat mobil, tabletët dhe kompjuterët e desktopit

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb