itself

tools

Riparoni mikrofonin tuaj në Skype

Testoni mikrofonin tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar atë

Google Play Store
Google Play Store
Riparoni mikrofonin tuaj në Skype

Testi i mikrofonit

Test i mikrofonit ju lejon të provoni mikrofonin tuaj direkt në shfletuesin tuaj. Ai gjithashtu ofron udhëzime se si ta rregulloni mikrofonin tuaj në shumë pajisje dhe me shumë aplikacione të thirrjeve zanore dhe video.

Ka shumë arsye pse mikrofoni juaj nuk mund të funksionojë. Mund të keni probleme me mikrofonin nëse aplikacioni që përdor mikrofonin nuk ka cilësimet e duhura. Ose mikrofoni mund të mos funksionojë fare në pajisjen tuaj, pavarësisht nga aplikacioni që përdorni.

Pas fillimit të provës, flisni me zë të lartë në mikrofonin tuaj dhe nëse është duke punuar do të shihni që valët e tingullit me ngjyrë të shfaqen dhe të zbehen. Nëse mikrofoni juaj nuk po punon, do të shihni një mesazh gabimi. Në atë rast mund të shikoni udhëzimet për të rregulluar çështjet e mikrofonit specifik për pajisjen ose aplikacionin tuaj.

Me testin tonë të mikrofonit, privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht: asnjë e dhënë audio nuk dërgohet në internet, zëri ose tingujt që regjistroni nuk largohen kurrë nga pajisja juaj. Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

We don't transfer your data

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete në internet që ekzekutohen lokalisht në pajisjen tuaj. Mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj, të dhënat audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato, e gjithë puna është bërë nga vetë shfletuesi. Kjo i bën mjetet tona të shpejta dhe të sigurta.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet dërgojnë skedarë ose të dhëna të tjera te serverat e largët, ne nuk i bëjmë. Me ne, ju jeni të sigurt!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.

Udhëzime për të rregulluar problemet e mikrofonit

Zgjidhni një aplikacion dhe një pajisje për të gjetur udhëzime specifike për të rregulluar problemet e mikrofonit tuaj


itself

tools

© 2021 itself tools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.