Si të rregulloni mikrofonin që nuk funksionon në Skype për iPad

Si të rregulloni mikrofonin që nuk funksionon në Skype për iPad

Testoni mikrofonin tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar atë

We don't transfer your data

Asnjë transferim të dhënash!

Privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht

Ne nuk i transferojmë të dhënat tuaja (skedarët, të dhënat e vendndodhjes, burimet audio dhe video) në internet! Të gjitha operacionet e kryera nga mjetet tona bëhen nga vetë shfletuesi juaj. Ne përdorim teknologjitë më të fundit në internet (WebAssemble dhe HTML5) për të zhvilluar mjete të shpejta dhe që mbrojnë privatësinë tuaj. Në krahasim me shumicën e mjeteve të tjera në internet, ne nuk kemi nevojë të transferojmë skedarët tuaj ose të dhëna të tjera përmes internetit në serverat e largëta. Me mjetet online falas të iotools, nuk kërkohet instalim dhe të dhënat tuaja nuk largohen kurrë nga pajisja juaj!

Prezantimi

Test i mikrofonit ju lejon të provoni mikrofonin tuaj direkt në shfletuesin tuaj. Ai gjithashtu ofron udhëzime se si ta rregulloni mikrofonin tuaj në shumë pajisje dhe me shumë aplikacione të thirrjeve zanore dhe video.

Ka shumë arsye pse mikrofoni juaj nuk mund të funksionojë. Mund të keni probleme me mikrofonin nëse aplikacioni që përdor mikrofonin nuk ka cilësimet e duhura. Ose mikrofoni mund të mos funksionojë fare në pajisjen tuaj, pavarësisht nga aplikacioni që përdorni.

Pas fillimit të provës, flisni me zë të lartë në mikrofonin tuaj dhe nëse është duke punuar do të shihni që valët e tingullit me ngjyrë të shfaqen dhe të zbehen. Nëse mikrofoni juaj nuk po punon, do të shihni një mesazh gabimi. Në atë rast mund të shikoni udhëzimet për të rregulluar çështjet e mikrofonit specifik për pajisjen ose aplikacionin tuaj.

Me testin tonë të mikrofonit, privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht: asnjë e dhënë audio nuk dërgohet në internet, zëri ose tingujt që regjistroni nuk largohen kurrë nga pajisja juaj. Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Udhëzime për të rregulluar problemet e mikrofonit

Zgjidhni një aplikacion dhe një pajisje për të gjetur udhëzime specifike për të rregulluar problemet e mikrofonit tuaj


iotools

© 2020 iotools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.