Itself Tools
itselftools
Tes mic

Tes Mic

Aplikasi online ieu mangrupikeun tés mikropon anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun mariksa langsung dina panyungsi anjeun upami mikropon anjeun jalan sareng milarian solusi pikeun ngalereskeun masalah sareng mikrofon anjeun.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kumaha nguji mic

  1. Pencét tombol di luhur pikeun ngamimitian nguji mic anjeun.
  2. Upami tés mikrofon suksés, éta hartosna mikrofon anjeun tiasa jalan. Dina hal ieu, upami anjeun gaduh masalah mikropon dina aplikasi khusus, sigana aya masalah sareng setélan aplikasi. Milarian solusi di handap pikeun ngalereskeun mic anjeun sareng aplikasi anu béda sapertos Whatsapp, Messenger sareng seueur deui.
  3. Upami tés gagal, éta hartosna mikrofon anjeun henteu jalan. Dina hal ieu, di handap anjeun bakal mendakan solusi pikeun ngalereskeun masalah mikrofon khusus pikeun alat anjeun.

Manggihan solusi pikeun ngalereskeun masalah mic

Pilih aplikasi sareng/atawa alat

Fitur gambar bagian

Fitur

Taya instalasi software

Panguji mic ieu mangrupikeun aplikasi wéb anu lengkep dumasar kana browser wéb anjeun, henteu aya parangkat lunak anu dipasang.

Gratis

Aplikasi online nguji mic ieu gratis dianggo saloba-kali anu anjeun pikahoyong tanpa pendaptaran.

Berbasis wéb

Janten online, tés mic ieu tiasa dianggo dina alat naon waé anu gaduh browser wéb.

Pribadi

Henteu aya data audio anu dikirim dina internét salami uji mic, privasi anjeun dijagi.

Sadaya alat dirojong

Nguji mikropon anjeun kana alat anu ngagaduhan browser: ponsel, tablet sareng komputer desktop

tips

Rék ngarékam sora? Kami ngagaduhan aplikasi wéb anu sampurna pikeun anjeun. Coba pangrékam sora populér ieu anu parantos ngalaksanakeun jutaan rékaman audio.

Anjeun parantos nguji mic anjeun sareng anjeun sadar yén anjeun tiasa gaduh masalah sareng speaker anjeun? Coba aplikasi tés spiker online ieu pikeun mariksa naha éta berpungsi sareng milarian perbaikan pikeun masalah spiker anjeun.

Katerangan sipat mikropon

  • Laju sampel

    Laju sampel nunjukkeun sabaraha sampel audio nu dicokot unggal detik. Nilai ilaharna nyaéta 44.100 (audio CD), 48.000 (audio digital), 96.000 (ngawasaan audio jeung pasca produksi) jeung 192.000 (audio resolusi luhur).

  • Ukuran sampel

    Ukuran sampel nunjukkeun sabaraha bit dipaké pikeun ngagambarkeun unggal sampel audio. Nilai ilaharna nyaéta 16 bit (audio CD jeung sajabana), 8 bit (bandwidth ngurangan) jeung 24 bit (audio resolusi luhur).

  • Latén

    Latency mangrupikeun estimasi reureuh antara waktos sinyal audio dugi ka mikropon sareng waktos sinyal audio siap dianggo ku alat néwak. Contona, waktu nu diperlukeun pikeun ngarobah audio analog kana audio digital nyumbang kana latency nu.

  • Echo pembatalan

    Pembatalan gema mangrupikeun fitur mikropon anu nyobian ngawatesan éfék gema atanapi reverb nalika audio anu dicandak ku mikropon dimaénkeun deui dina spiker teras, hasilna, direbut deui ku mikropon, dina loop anu teu aya watesna.

  • Réduksi bising

    Suprési bising mangrupikeun fitur mikropon anu ngaleungitkeun sora latar tukang tina audio.

  • Kontrol gain otomatis

    Gain otomatis nyaéta fitur mikropon anu sacara otomatis ngatur volume input audio pikeun ngajaga tingkat volume anu stabil.

Gambar bagian aplikasi wéb