itself

tools

Ndandani mikropon sampeyan ing WhatsApp kanggo iPad

Tes mikropon sampeyan kanthi online lan temokake pandhuan kanggo ndandani

Google Play Store
Google Play Store
Ndandani mikropon sampeyan ing WhatsApp kanggo iPad

Tes Mikropon

Tes Mikrofon ngidini sampeyan nyoba mikropon langsung ing browser. Iki uga menehi instruksi cara ndandani mikropon ing pirang-pirang piranti lan kanthi akeh aplikasi telpon swara lan video.

Ana akeh sebab kenapa mikropon sampeyan bisa uga ora aktif. Sampeyan bisa uga duwe masalah mikropon yen aplikasi sing nggunakake mikropon ora duwe setelan sing bener. Utawa mikropon bisa uga ora fungsi babar pisan ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Sawise miwiti tes, ucapake kanthi banter ing mikropon sampeyan lan yen wis aktif sampeyan bakal bisa ndeleng gelombang swara warna katon lan ilang. Yen mikropon sampeyan ora bisa digunakake, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan. Yen ngono sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo ndandani masalah mikropon khusus kanggo piranti utawa aplikasi sampeyan.

Kanthi tes mikropon, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data audio sing dikirim liwat internet, swara utawa swara sing direkam ora bakal nate lunga saka piranti. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

We don't transfer your data

Dilindhungi Privasi

Kita ngembangake alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Piranti kita ora prelu ngirim file, data audio lan video liwat internet supaya bisa diproses, kabeh gaweyan ditindakake browser dhewe. Iki nggawe alat kita cepet lan aman.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file utawa data liyane menyang server jarak jauh, kita ora ngirim. Karo kita, sampeyan aman!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Pandhuan kanggo ndandani masalah mikropon

Pilih aplikasi lan piranti kanggo nemokake instruksi tartamtu kanggo ndandani masalah mikropon sampeyan


itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.