itself

tools

Тест за микрофон

Тестирајте го вашиот микрофон на Интернет и пронајдете упатства за да го поправите

Google Play Store
Google Play Store
Тест за микрофон

Тест за микрофон

Тестот за микрофон ви овозможува да го тестирате вашиот микрофон директно во прелистувачот. Исто така, дава упатства како да го поправите вашиот микрофон на многу уреди и со многу апликации за говорни и видео повици.

Постојат многу причини зошто вашиот микрофон не работи. Можеби имате проблеми со микрофон ако апликацијата што користи микрофон нема точни поставки. Или, микрофонот може да не функционира воопшто на вашиот уред, без оглед на апликацијата што ја користите.

По започнувањето на тестот, зборувајте гласно во вашиот микрофон и ако работи, ќе видите како се појавуваат обоени звучни бранови и згаснуваат. Ако вашиот микрофон не работи, ќе видите порака за грешка. Во тој случај, можете да ги проверите упатствата за да ги поправите проблемите со микрофонот специфични за вашиот уред или апликација.

Со нашиот тест за микрофон, вашата приватност е целосно заштитена: не се испраќаат аудио податоци преку Интернет, гласот или звуците што ги снимате никогаш не го напуштаат вашиот уред. Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

We don't transfer your data

Заштитена приватност

Ние развиваме алатки преку Интернет што се извршуваат локално на вашиот уред. Нашите алатки не треба да ги испраќаат вашите датотеки, аудио и видео податоци преку Интернет за да ги процесираат, целата работа ја извршува самиот прелистувач. Ова ги прави нашите алатки брзи и безбедни.

Додека повеќето други онлајн алатки испраќаат датотеки или други податоци до оддалечени сервери, ние тоа не го правиме. Со нас, вие сте безбедни!

Ова го постигнуваме со користење на најновите веб технологии: HTML5 и WebAssemble, форма на код што ја извршува прелистувачот, овозможувајќи им на нашите онлајн алатки да извршуваат со приближна брзина.

Упатства за да се поправат проблемите со микрофонот

Изберете апликација и уред за да пронајдете специфични упатства за да ги поправите проблемите со микрофонот


itself

tools

© 2021 itself tools. Сите права се задржани.